БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 100 ЛВ. ДО ОФИС НА
0884 38 42 42
  МЕНЮ

сок на ишлемеСОК НА ИШЛЕМЕ

Ако имате повече плодове (ябълки или круши), които не можете да оползотворите напълно, можем да ви предложим студено пресован сок от тях. Получавате свеж сок с трайност 1 година.

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Соковете се произвеждат чрез студено пресоване и пастьоризиране. Вакуумират се в торба от специално найлоново фолио и се затварят в картонена кутия, защитена от светлина. Чрез този производствен процес се запазва естествения аромат и вкус, витамините и хранителната стойност на сока.

Една преса събира 80 кг плодове т.е. трябва да донесете толкова или кратно на 80 кг плодове, тъй като ние ви връщаме сока от вашите плодове, а не от чужди. В зависимост от сорта плодове се получават между 10 и 20 три литрови сока от една преса.

ПРЕДИМСТВА НА СТУДЕНОПРЕСОВАНИЯ СОК

Соковете, които се произвеждат чрез студено пресоване на плодове, са с много по-високо качество на продукта в сравнение със соковете от концентрат, защото притежават по-богата витаминна стойност, по-богат вкус и аромат, и са пакетирани непосредствено след извличане на сока. Те не се подлагат на избистряне чрез химични методи, а се предлагат като мътен сок. Мътният сок е богат на полифеноли - естествени антиоксиданти и е с намалена термична обработка.

ИЗИСКВАНИЯ

Минималното количество, което трябва да ни донесете е 80 кг. плодове. Прегледайте да няма изгнили сред тях, тъй като това променя вкуса на сока.

КОНТАКТИ

Свържете се с нас, за да ви включим в графика и да уточним кога да ни донесете плодовете и кога ще получите готовия сок. В зависимост от сорта плодове се получават между 10 и 20 три литрови сока от една преса.

Телефон: 0884 38 42 42

Адрес: обл. Русе, с. Николово, ул. Плиска (срещу магазин Глушков)