МЕНЮМеню

МОЖЕМ ДА
ПРЕРАБОТИМ В
СОК

Ябълки
Круши
Арония
Череши
Вишни
Моркови

СОК НА ИШЛЕМЕ

Ако имате повече плодове (ябълки, круши, арония, вишни, череши, моркови), които не можете да оползотворите напълно, можем да ви предложим студено пресован сок от тях.

ИЗИСКВАНИЯ

Минималното количество, което трябва да ни донесете е 80 кг. плодове.

Прегледайте да няма изгнили сред тях, тъй като това променя вкуса на сока. В зависимост от сорта плодове се получават между 10 и 20 три литрови сока от една преса.

КОНТАКТИ

Свържете се с нас, за да ви включим в графика и да уточним кога да ни донесете плодовете и кога ще получите готовия сок.

Телефон: 0884 38 42 42
Адрес: обл. Русе, с. Николово, ул. Плиска (срещу магазин Глушков)

ПРЕДИМСТВА НА СТУДЕНОПРЕСОВАНИЯ СОК

Соковете, които се произвеждат чрез студено пресоване на плодове, са с много по-високо качество на продукта в сравнение със соковете от концентрат, защото притежават по-богата витаминна стойност, по-богат вкус и аромат, и са пакетирани непосредствено след извличане на сока. Те не се подлагат на избистряне чрез химични методи, а се предлагат като мътен сок. Мътният сок е богат на полифеноли - естествени антиоксиданти и е с намалена термична обработка.

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Соковете се произвеждат чрез студено пресоване и пастьоризиране. Вакуумират се в торба от специално найлоново фолио и се затварят в картонена кутия, защитена от светлина. Чрез този производствен процес се запазва естествения аромат и вкус, витамините и хранителната стойност на сока. Една преса събира 80 кг плодове т.е. трябва да донесете толкова или кратно на 80 кг плодове, тъй като ние ви връщаме сока от вашите плодове, а не от чужди. В зависимост от сорта плодове се получават между 10 и 20 три литрови сока от една преса.

ПОЛУЧАВАТЕ
СВЕЖ СОК
С ТРАЙНОСТ
1 ГОДИНА